Rzeszow Offline [INFO]
12 years 9 months ago - 12 years 7 months ago #108417
by dzem
Rzeszow Offline [INFO] was created by dzem
Oficjalne info o turnieju:
Termin: 28 stycznia 2012 (sobota)
Start: 12:00
Wpisowe: Free
Jak gramy: Równoległe turnieje PC / Amiga. Format zależy od liczby grajków. Celem beda finaly ok. 20/21, ale wiadomo jak to jest. Grupy gramy w trybie Friendly, ale z rozpiską kolejności spotkań.
Bonus motywacyjny: Losowo wybrane mecze pierwszej fazy turnieju, beda ogorowymi finalami , w ktorych do wygrania beda drobne upójminki
Gdzie gramy: www.facebook.com/kapaluapub -- mała, fajna knajpka. Piwo za 4,50, bez wnoszenia swojego alku. Jak będzie taka chęć to przeniesiemy się po turnieju gdzie indziej, a jak nie to nie:P
Noclegi: Wstępnie zarezerwowałem 3 pokoje (5os i 2x 4os) tutaj -- www.metalowiec.ipr.pl/cennik.html
Podstawowe atuty: są wolne miejsca, tanio, tylko 2 km od lokalu, z dobrym dojazdem komunikacją (nocną też), a na parę osób to nawet taxi w tej samej cenie.
Jak ktoś już podjął decyzję, że i kiedy wpada to proszę o msg lub post. Przede wszystkim musze ogarnac ilosc graczy i format turnieju, ale po potwierdzeniu bedziemy potwierdzac pokoje (sa roznice w cenach). Jak ktos woli np: jedynke to tez niech da znac;)
Jako potwierdzone bede zaznaczal osoby, z ktorymi dogadam sie co do noclegu, chyba ze ktos po prostu powie, ze przyjezdza i sam ogarnie temat gdzie spi.
Lista ogorow:
Ostateczna lista:
1. Dzem
2. Foka
3. Xflea
4. Gomi
5. Blazej
6. Bobbiebobras
7. Kirys
8. Sanek
Termin: 28 stycznia 2012 (sobota)
Start: 12:00
Wpisowe: Free
Jak gramy: Równoległe turnieje PC / Amiga. Format zależy od liczby grajków. Celem beda finaly ok. 20/21, ale wiadomo jak to jest. Grupy gramy w trybie Friendly, ale z rozpiską kolejności spotkań.
Bonus motywacyjny: Losowo wybrane mecze pierwszej fazy turnieju, beda ogorowymi finalami , w ktorych do wygrania beda drobne upójminki
Gdzie gramy: www.facebook.com/kapaluapub -- mała, fajna knajpka. Piwo za 4,50, bez wnoszenia swojego alku. Jak będzie taka chęć to przeniesiemy się po turnieju gdzie indziej, a jak nie to nie:P
Noclegi: Wstępnie zarezerwowałem 3 pokoje (5os i 2x 4os) tutaj -- www.metalowiec.ipr.pl/cennik.html
Podstawowe atuty: są wolne miejsca, tanio, tylko 2 km od lokalu, z dobrym dojazdem komunikacją (nocną też), a na parę osób to nawet taxi w tej samej cenie.
Jak ktoś już podjął decyzję, że i kiedy wpada to proszę o msg lub post. Przede wszystkim musze ogarnac ilosc graczy i format turnieju, ale po potwierdzeniu bedziemy potwierdzac pokoje (sa roznice w cenach). Jak ktos woli np: jedynke to tez niech da znac;)
Jako potwierdzone bede zaznaczal osoby, z ktorymi dogadam sie co do noclegu, chyba ze ktos po prostu powie, ze przyjezdza i sam ogarnie temat gdzie spi.
Lista ogorow:
Ostateczna lista:
1. Dzem
2. Foka
3. Xflea
4. Gomi
5. Blazej
6. Bobbiebobras
7. Kirys
8. Sanek
Please Log in or Create an account to join the conversation.
12 years 9 months ago #108429
by Foka
Replied by Foka on topic Re: Rzeszow Offline [INFO]
Ja powiem tak .... jeśli Roman lub Paczek potwierdzą, że jedzie na 100% to mnie też można dopisać na 100%. Wiadomo, że w dwóch/trzech będzie taniej i wtedy już nic mnie nie zatrzyma. Oczywiście, jak Oni nie pojadą to też będę chciał jechać, ale w tym wypadku pojawią się kwestie finansowe. Z tego, co jednak mówił Roman On jest na bank więc ja też. Osobiście bedę chciał przyjechać bezpośrednio na turniej i wracać w niedziele rano.
12 years 9 months ago #108456
by _barto_
Replied by _barto_ on topic Re: Rzeszow Offline [INFO]
Ja dokładnie tak samo jak Foka, czekam na chętnych ze Śląska. A tak z innej beczki to oferuję na turniej amigę oraz TV.
- bobbiebobras
- Administrator
Less
More
- Thank you received: 0
12 years 9 months ago #108469
by bobbiebobras
Replied by bobbiebobras on topic Re: Rzeszow Offline [INFO]
Ja bede jechal.. Zbierzemy jeszcze 3 chlopa i mozna jechac Cinek Gomi Xflea ?
12 years 8 months ago #108483
by gomi
Replied by gomi on topic Re: Rzeszow Offline [INFO]
Myślę, że przynajmniej 4 osoby do auta od nas się znajdą.
Bobbie, Barto, Xflea, Cinek...jak się zapatrujecie w kwestii noclegu? Ja proponuje wyjechać w piątek po pracy...ewentualnie wziąć dzień urlopu i na spokojnie w godzinach południowych się zbierać. Powrót oczywiście w Niedziele z rana. Napiszcie co o tym sądzicie, żebyśmy mogli już pomału coś ustalać.
Bobbie, Barto, Xflea, Cinek...jak się zapatrujecie w kwestii noclegu? Ja proponuje wyjechać w piątek po pracy...ewentualnie wziąć dzień urlopu i na spokojnie w godzinach południowych się zbierać. Powrót oczywiście w Niedziele z rana. Napiszcie co o tym sądzicie, żebyśmy mogli już pomału coś ustalać.
- bobbiebobras
- Administrator
Less
More
- Thank you received: 0
12 years 8 months ago #108492
by bobbiebobras
Replied by bobbiebobras on topic Re: Rzeszow Offline [INFO]
Ja urlopu nie dostane na bank zreszta nie wiem jak z praca bedzie bo mam umowe do konca roku i cisza poki co a tez nie wiem czy nie zmienie pracy wiec ulop odpada. Ja bym tam jechal i wracal w sobote ale jak cos to sie dostosuje wazne aby sie zebrac i pojechac juz nie odpuszcze sobie jak teraz byl osatni off
12 years 8 months ago #108505
by _barto_
Replied by _barto_ on topic Re: Rzeszow Offline [INFO]
dziś wróciłem z okolic za Rzeszowem. wyjeżdżałem w piątek po godzinie 15 ze śląska, jechałem tam ponad 7h!!!! masakra. Jeżeli o mnie chodzi to mogę jechać już w piątek.
12 years 8 months ago #108528
by xflea
Replied by xflea on topic Re: Rzeszow Offline [INFO]
ja też jestem za opcją: wyjazd w piątek, powrót niedzielę
12 years 8 months ago #108530
by gomi
Replied by gomi on topic Re: Rzeszow Offline [INFO]
Biorąc pod uwagę to co barto pisze, że 7 godzin jazdy to nie widzę innej możliwości jak wyjechać w piątek i wracać w Niedzielę.
12 years 8 months ago #108532
by dzem
Replied by dzem on topic Re: Rzeszow Offline [INFO]
Barto, trafiles pewnie na zjazd z autostrady i okolice Brzeska/Bochni w najgorszym czasie czyli piatek 16/17. Proponuje zaplanowac wyjazd, tak zeby sie tam znalezc 2h wczesniej lub pozniej, kiedy sie troche rozladuje.wyjeżdżałem w piątek po godzinie 15 ze śląska, jechałem tam ponad 7h!!!! masakra.
Time to create page: 0.222 seconds