- Forum
- SUPPORT & DOWNLOADS
- YOUR LANGUAGE
- Polski
- Turnieje Offline
- PixelHeaven w Warszawie w klubie CDQ 15-16.06.2013
PixelHeaven w Warszawie w klubie CDQ 15-16.06.2013
11 years 5 months ago - 11 years 3 months ago #118459
by dior
PixelHeaven w Warszawie w klubie CDQ 15-16.06.2013 was created by dior
Elo Ogóry,
zachęcony komentarzami po ostatnim tego rodzaju evencie (AmiWaWie) informuję niniejszym, że w Warszawie w klubie CDQ 15 i 16 czerwca odbędzie się gruba impreza w klimatach retro Pixelheaven.
Dzisiaj organizator potwierdził, że ramach game contest odbędzie się także turniej w SWOSa. Nie znam jeszcze żadnych szczegółów, jak tylko się pojawią, to napiszę.
Więcej na temat imprezy znajdziecie tu:
www.facebook.com/PixelHeaven
oraz tu:
www.ppa.pl/forum/integracja/26854/pixel-heaven-2013
Ja mam zamiar się oczywiście stawić ;D
zachęcony komentarzami po ostatnim tego rodzaju evencie (AmiWaWie) informuję niniejszym, że w Warszawie w klubie CDQ 15 i 16 czerwca odbędzie się gruba impreza w klimatach retro Pixelheaven.
Dzisiaj organizator potwierdził, że ramach game contest odbędzie się także turniej w SWOSa. Nie znam jeszcze żadnych szczegółów, jak tylko się pojawią, to napiszę.
Więcej na temat imprezy znajdziecie tu:
www.facebook.com/PixelHeaven
oraz tu:
www.ppa.pl/forum/integracja/26854/pixel-heaven-2013
Ja mam zamiar się oczywiście stawić ;D
Please Log in or Create an account to join the conversation.
11 years 5 months ago #118467
by dzem
Replied by dzem on topic Re: PixelHeaven w Warszawie w klubie CDQ 15-16.06.2013
szacun dla gościa za inicjatywę i organizacyjność postaram się dołączyć..
- Blazej_Bdg
- Premium Member
Less
More
- Thank you received: 0
11 years 4 months ago #118482
by Blazej_Bdg
Replied by Blazej_Bdg on topic Re: PixelHeaven w Warszawie w klubie CDQ 15-16.06.2013
ja niestety odpadam, 17-19 mam egzaminy zawodowe, ale zapraszam chętnych na mini turniej w berlinie 22 czerwca, gdzie będzie djowger i prawdopodobnie playa. dobry trening przed sensi days
11 years 4 months ago #118556
by dior
Replied by dior on topic Re: PixelHeaven w Warszawie w klubie CDQ 15-16.06.2013
Mały update:
Wstępnie się dogadywałem z organizatorem całego eventu i wszystko wskazuje na to, że ja zajmę się organizacją turnieju w SWOSa (przywiozę swój sprzęt i będę czuwał w trakcie nad sprawnym przebiegiem imprezy - ci którzy byli w Grodzisku, wiedzą, co to oznacza ;D ).
Impreza jest profesjonalna, komercyjna i niestety wiąże się to z koniecznością wniesienia opłaty za wstęp, szczegóły pod tym linkiem:
pixelheaven.pl/wstep/
Szczerze i gorąco zachęcam, bo zapowiada się arcygratka dla entuzjastów retro!
Wstępnie się dogadywałem z organizatorem całego eventu i wszystko wskazuje na to, że ja zajmę się organizacją turnieju w SWOSa (przywiozę swój sprzęt i będę czuwał w trakcie nad sprawnym przebiegiem imprezy - ci którzy byli w Grodzisku, wiedzą, co to oznacza ;D ).
Impreza jest profesjonalna, komercyjna i niestety wiąże się to z koniecznością wniesienia opłaty za wstęp, szczegóły pod tym linkiem:
pixelheaven.pl/wstep/
Szczerze i gorąco zachęcam, bo zapowiada się arcygratka dla entuzjastów retro!
11 years 4 months ago #118625
by dior
Hej, mały update, pojawiła się już oficjalna informacja o turnieju w SWOSa.
www.facebook.com/photo.php?fbid=414460608652732 set=a.353435328088594.78761.353402381425222 type=1 theater
Na dniach przygotuję krótki opis zasad. Wszystkich zachęcam, nie tylko ze względu na turniej, ale także ze względu na fantastycznie zapowiadającą się imprezę w klimatach retro.
www.facebook.com/photo.php?fbid=414460608652732 set=a.353435328088594.78761.353402381425222 type=1 theater
Na dniach przygotuję krótki opis zasad. Wszystkich zachęcam, nie tylko ze względu na turniej, ale także ze względu na fantastycznie zapowiadającą się imprezę w klimatach retro.
11 years 4 months ago #118627
by xflea
Replied by xflea on topic Re: PixelHeaven w Warszawie w klubie CDQ 15-16.06.2013
kto się wybiera?
coś tam piszą, że już zapisy zamknięte - ale Ty dior dasz radę dopisać pod zielonym stolikiem jakby co?
coś tam piszą, że już zapisy zamknięte - ale Ty dior dasz radę dopisać pod zielonym stolikiem jakby co?
11 years 4 months ago #118628
by dior
Na Swosa sa otwarte. Trzeba zarejestrowac sie, jako visitor i w uwagach wpisac Swos. Cena, jak za game contest, czyli 40 zl. Zachecam goraco!
11 years 4 months ago #118808
by dzem
Replied by dzem on topic Re: PixelHeaven w Warszawie w klubie CDQ 15-16.06.2013
Ja jestem zarejestrowany do udzialu jako competitor i jak na razie sie wybieram;) Ale.. xflea, jakbym nie mogl dotrzec (potwierdzi sie w ciagu kilku dni) to zagrasz za mnie ku chwale xywy Dżem
11 years 4 months ago #118872
by dior
Turniej SWOSa w ramach Pixcel heaven
Zasady:
- faza 1 – rozgrywki grupowe
- faza 2 – runda pucharowa KO
Grupy:
- 2 mecze
- mecz 3 minuty
- auto replays off
- all team player equall on (wyrównanie statystyk drużyn)
- pitch type Random
Runda pucharowa KO:
- 2 mecze, dogrywka, karne, bramki na wyjeździe wyłączone, reszta jak w grupach
Zagramy na dwóch stanowiskach (2x Amiga 1200) fazę grupową i KO.
Celem jest zapewnienie każdemu zawodnikowi minimum 8-10 meczów, zatem spróbujemy zorganizować 2 mecze w grupach oraz 2 mecze w każdej rundzie KO.
W zależności od ilości uczestników założenia mogą ulec zmianie (przy dużej liczbie chętnych będą większe grupy i tylko 1 mecz w grupie, ewentualnie także 1 mecz w KO).
Zagramy w SWOSa 96/97, do wyboru będą reprezentacje narodowe dostępne w grze, drużyny nie mogą się powtarzać, o kolejności wyboru zadecyduje losowanie – każdy z uczestników wylosuje numerek, który zadecyduje o kolejności wyboru drużyny (zacznie osoba z najniższym numerkiem, każda kolejna osoba będzie mogła wybrać drużynę spośród wolnych jeszcze drużyn w grze).
Przykładowy plan:
Godzina 11 – wyjaśnienie zasad, losowanie, wybór drużyn, ustawienie grup
12 – rozpoczęcie
17 – zakończenie grup, start KO
20 – zakończenie turnieju
UWAGA!
Ze względu na kolejność meczów wymuszoną przez ustawienia w grze gracze muszą być cały czas w pobliżu i muszą być zdyscyplinowani. Przedłużająca się nieobecność gracza, którego kolej akurat wypadnie będzie skutkowała walkowerem 0-3 (nieobecność 3-5 minut). Bardzo prosimy wszystkich uczestników o zarezerwowanie czasu i pilnowanie swojej kolejki.
Zasady:
- faza 1 – rozgrywki grupowe
- faza 2 – runda pucharowa KO
Grupy:
- 2 mecze
- mecz 3 minuty
- auto replays off
- all team player equall on (wyrównanie statystyk drużyn)
- pitch type Random
Runda pucharowa KO:
- 2 mecze, dogrywka, karne, bramki na wyjeździe wyłączone, reszta jak w grupach
Zagramy na dwóch stanowiskach (2x Amiga 1200) fazę grupową i KO.
Celem jest zapewnienie każdemu zawodnikowi minimum 8-10 meczów, zatem spróbujemy zorganizować 2 mecze w grupach oraz 2 mecze w każdej rundzie KO.
W zależności od ilości uczestników założenia mogą ulec zmianie (przy dużej liczbie chętnych będą większe grupy i tylko 1 mecz w grupie, ewentualnie także 1 mecz w KO).
Zagramy w SWOSa 96/97, do wyboru będą reprezentacje narodowe dostępne w grze, drużyny nie mogą się powtarzać, o kolejności wyboru zadecyduje losowanie – każdy z uczestników wylosuje numerek, który zadecyduje o kolejności wyboru drużyny (zacznie osoba z najniższym numerkiem, każda kolejna osoba będzie mogła wybrać drużynę spośród wolnych jeszcze drużyn w grze).
Przykładowy plan:
Godzina 11 – wyjaśnienie zasad, losowanie, wybór drużyn, ustawienie grup
12 – rozpoczęcie
17 – zakończenie grup, start KO
20 – zakończenie turnieju
UWAGA!
Ze względu na kolejność meczów wymuszoną przez ustawienia w grze gracze muszą być cały czas w pobliżu i muszą być zdyscyplinowani. Przedłużająca się nieobecność gracza, którego kolej akurat wypadnie będzie skutkowała walkowerem 0-3 (nieobecność 3-5 minut). Bardzo prosimy wszystkich uczestników o zarezerwowanie czasu i pilnowanie swojej kolejki.
11 years 3 months ago #118908
by dior
- Forum
- SUPPORT & DOWNLOADS
- YOUR LANGUAGE
- Polski
- Turnieje Offline
- PixelHeaven w Warszawie w klubie CDQ 15-16.06.2013
Time to create page: 0.234 seconds