- Forum
- SUPPORT & DOWNLOADS
- YOUR LANGUAGE
- Polski
- Archiwum
- Re: Sensible Days 2014 - Billund, Denmark - LIPIEC 26/27 - POLSKA EKIPA
Re: Sensible Days 2014 - Billund, Denmark - LIPIEC 26/27 - POLSKA EKIPA
- bobbiebobras
- Topic Author
- Administrator
- Thank you received: 0
Malymi krokami zbliza sie kolejna odslona Mistrzostw Swiata Sensible tym razem w Danii. Powoli mozna by sie przymierzac do to turnieju kto bylby zainteresowany wyjazdem na najlepsza impreze swosa
Juz kiedys bylismy na turnieju w Randers autem i nie wspominam zle wyjazdu... Troche sie jechalo ale nie bylo tragedii... Najwazniejszy super klimat a aucie i przygody podczas trasy Bezcenne
Pozytywne wypowiedzi jak najbardziej mile widziane.. Polska ekipa znow musi byc najliczniejsza i trzeba w koncu przywiesc ten pucharek do kraju
Please Log in or Create an account to join the conversation.
1. Było bezpośrednie połączenie Kraków-Billund, ale się zbyło - linia lotnicza skasowała trasę. Na chwilę obecną można kombinować podróż samolotem do Kopenhagi - ale do tego trzeba doliczyć dalszą trasę do Billund... ja się wstępnie umawiałem z diorem, który wykupił jakąś kosmiczną przejażdżkę przez Malmo... Na chwilę obecną za bardzo mi się już samolot nie uśmiecha - ani nie będzie tanio, ani super szybko. A im dłużej się czeka to bilety będą coraz droższe.
2. Być może będę mógł załatwić wynajem busa od kumpla. 7 osób może jechać, klima jest. Myślę, że bardzo mnie nie złupi za wynajęcie Busem bym startował z Bielska-Białej. W tej opcji nie ma pośpiechu - do lipca jeszcze trochę zostało. Dajcie znać czy jest ktoś chętny - cała impreza od piątku do poniedziałku włącznie z podróżą zajmie.
- bobbiebobras
- Topic Author
- Administrator
A co z reszta Polskiej Swos Ekipy ? Foka, Dzem (Tobie nie daruje tym razem i wiesz dobrze za co hehe ), Blazej, Primo, Romaneq i reszta...
- bobbiebobras
- Topic Author
- Administrator
Warszawa - MAlmo lotnisko - Malmo Centrum - Kopenhaga Centrum, Vejle Centrum - Billund. Jedynbe 11h ;D
- postlarval
- Member
Dwie sprawy:
1. Było bezpośrednie połączenie Kraków-Billund, ale się zbyło - linia lotnicza skasowała trasę. Na chwilę obecną można kombinować podróż samolotem do Kopenhagi - ale do tego trzeba doliczyć dalszą trasę do Billund... ja się wstępnie umawiałem z diorem, który wykupił jakąś kosmiczną przejażdżkę przez Malmo... Na chwilę obecną za bardzo mi się już samolot nie uśmiecha - ani nie będzie tanio, ani super szybko. A im dłużej się czeka to bilety będą coraz droższe.
2. Być może będę mógł załatwić wynajem busa od kumpla. 7 osób może jechać, klima jest. Myślę, że bardzo mnie nie złupi za wynajęcie Busem bym startował z Bielska-Białej. W tej opcji nie ma pośpiechu - do lipca jeszcze trochę zostało. Dajcie znać czy jest ktoś chętny - cała impreza od piątku do poniedziałku włącznie z podróżą zajmie.
z checia bym sie zabral ale jestem z gdyni wiec pewnie dosiadlbym sie w berlinie bo chyba tak bedzie najbardziej optymalnie, w piatek okolo 14tej przyjezdza moj pociag Gdynia Berlin Express
- Forum
- SUPPORT & DOWNLOADS
- YOUR LANGUAGE
- Polski
- Archiwum
- Re: Sensible Days 2014 - Billund, Denmark - LIPIEC 26/27 - POLSKA EKIPA