- Forum
- SUPPORT & DOWNLOADS
- YOUR LANGUAGE
- Polski
- Archiwum
- Re: Sensible Days 2014 - Billund, Denmark - LIPIEC 26/27 - POLSKA EKIPA
Re: Sensible Days 2014 - Billund, Denmark - LIPIEC 26/27 - POLSKA EKIPA
- bobbiebobras
- Topic Author
- Administrator
Less
More
- Thank you received: 0
10 years 4 months ago #125004
by bobbiebobras
Replied by bobbiebobras on topic Re: Sensible Days 2014 - Billund, Denmark - LIPIEC 26/27 - POLSKA EKIPA
Czyli mamy spac na deskach ? Hehe a tak powaznie to chyba malo kto bedzie spal dluzsza drzemka jedynie wchodzi w gre.. Dior dam Ci znac do wieczora bo sie zmaze na plazy na urlopie pelny relaks przed billund..
Xflea o ktorej planujesz wyjazd? Ja sie dostosuje bo reszta raczej z wrocka pojedzie..
Xflea o ktorej planujesz wyjazd? Ja sie dostosuje bo reszta raczej z wrocka pojedzie..
Please Log in or Create an account to join the conversation.
10 years 4 months ago #125006
by sanek
Replied by sanek on topic Re: Sensible Days 2014 - Billund, Denmark - LIPIEC 26/27 - POLSKA EKIPA
Pany ja będę na 7:30 we wrocku, przynajmniej tak jest napisane na rozkładzie pks, to dla mnie najlepsza opcja
10 years 4 months ago #125022
by xflea
Replied by xflea on topic Re: Sensible Days 2014 - Billund, Denmark - LIPIEC 26/27 - POLSKA EKIPA
1. Jadę tak, żeby być we Wrocku na 9-10 (Foka, ok?).
2. Czekałem na info od Sanka i Dzema, bo oni mają najtrudniejszą logistykę - widzę że Sanek ląduje we Wrocku, Dzem coś nie odpowiada... nie wpłacił, nie odzywał się, Dzem odezwij się!!!
3. dior - a jakie piernaty sobie winszujesz na wyjazd? mogę wrzucić do auta parę śpiworów i jakieś jaśki, spoko
2. Czekałem na info od Sanka i Dzema, bo oni mają najtrudniejszą logistykę - widzę że Sanek ląduje we Wrocku, Dzem coś nie odpowiada... nie wpłacił, nie odzywał się, Dzem odezwij się!!!
3. dior - a jakie piernaty sobie winszujesz na wyjazd? mogę wrzucić do auta parę śpiworów i jakieś jaśki, spoko
10 years 4 months ago #125023
by xflea
Replied by xflea on topic Re: Sensible Days 2014 - Billund, Denmark - LIPIEC 26/27 - POLSKA EKIPA
PS. ma ktoś nawigację z opcją na Europę??
ja przetrząsnąłem sprzęty ale tylko na PL mam...
ja przetrząsnąłem sprzęty ale tylko na PL mam...
- bobbiebobras
- Topic Author
- Administrator
Less
More
10 years 4 months ago #125042
by bobbiebobras
Replied by bobbiebobras on topic Re: Sensible Days 2014 - Billund, Denmark - LIPIEC 26/27 - POLSKA EKIPA
Ja mam tez narazie na pl ale powinienm sciagnac aktualizacje na europe i powinno byc ok..
Dior mam juz spiwor i jaska
Dior mam juz spiwor i jaska
10 years 4 months ago #125044
by dior
Replied by dior on topic Re: Sensible Days 2014 - Billund, Denmark - LIPIEC 26/27 - POLSKA EKIPA
Bobbie, dzieki serdeczne
10 years 4 months ago #125053
by lobo
Replied by lobo on topic Re: Sensible Days 2014 - Billund, Denmark - LIPIEC 26/27 - POLSKA EKIPA
wez mu jeszcze ninja rope, moze sie przydac
10 years 4 months ago #125054
by dior
Replied by dior on topic Re: Sensible Days 2014 - Billund, Denmark - LIPIEC 26/27 - POLSKA EKIPA
Już się zaczyna, tak? Plugawi szydercy... ;D
- Blazej_Bdg
- Premium Member
Less
More
10 years 4 months ago #125085
by Blazej_Bdg
Replied by Blazej_Bdg on topic Re: Sensible Days 2014 - Billund, Denmark - LIPIEC 26/27 - POLSKA EKIPA
Andib jeszcze wspominał, że tam jest boisko do piłki. Fajnie byłoby zagrać mecz Polska vs Reszta świata
- Forum
- SUPPORT & DOWNLOADS
- YOUR LANGUAGE
- Polski
- Archiwum
- Re: Sensible Days 2014 - Billund, Denmark - LIPIEC 26/27 - POLSKA EKIPA
Time to create page: 0.232 seconds