Zapisy na nowy sezon ligowy - czerwiec 2018
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Jeśli masz ranking równy lub powyżej 1000 srn przewidziana jest dla Ciebie 1 liga, chociaż Ty za karę mógłbyś grać w tej 2 lidze, z tego co pamiętam ostatnie sezony w lidze zaczynałeś, a nie kończyłeś.Grałbym ! jak jest możliwość w 2 lidze to poproszę (na kimś muszę potrenować po przerwie) ale będę dostępny dopiero od 7 czerwca.
A nie kończyłem sezonu bo miałem taką pracę.....teraz jestem wolny tylko muszę ogarnąć maszynę do grania na dniach.
A nie lepiej pograć kilka(naście) towarzyskich meczów przed lub w czasie sezonu. Zagrasz w 1 lidze, okres kary minął.To ja chcę tą karę, bo nie mogę grać w 1 lidze po przerwie półtorarocznej Muszę sobie przypomnieć jak w to się gra !
A nie kończyłem sezonu bo miałem taką pracę.....teraz jestem wolny tylko muszę ogarnąć maszynę do grania na dniach.
Pod warunkiem, że do 20 czerwca nadrobisz zaległości tj min 50% gier.chcialbym zagrac ale dostepny bede dopiero od 14 czerwca. do tego czasu bede sie nudzil na wakacjach we wloszech decyzje pozostawiam Cinkowi.
- Blazej_Bdg
- Premium Member
- Thank you received: 0