Powitalnia
15 years 6 months ago #73860
by vipdavid
Powitalnia was created by vipdavid
Siema zakładam ten temat raz ,że dla siebie ,jak i dla tych co jeszcze nadejdą bądz przyjdą po nas....
Oficjalnie witam wszystkich swosomaniaków.Skoro to jestem pewnie domyslacie się że rozwazam możlwośc gry online.
Aczkolwiek na razie musze odłożyć swosa ze wzgledu na poszukiwanie pracy i przedłużoną sesję(studia).Nie mam czasu bawić się z tą kaillerą(czy jak tam). Na rzie chetnie bym się pzyglądnał na taki mecz online.
Swosa znam przede wszystkim z amigi,obecnie gram w niego na swoim pc..ale nie jestem zachwycony specjalnie.
W kazdym razie chciałem się przywitać.Siema.Porozglądam się trochę po forum.
Oficjalnie witam wszystkich swosomaniaków.Skoro to jestem pewnie domyslacie się że rozwazam możlwośc gry online.

Aczkolwiek na razie musze odłożyć swosa ze wzgledu na poszukiwanie pracy i przedłużoną sesję(studia).Nie mam czasu bawić się z tą kaillerą(czy jak tam). Na rzie chetnie bym się pzyglądnał na taki mecz online.
Swosa znam przede wszystkim z amigi,obecnie gram w niego na swoim pc..ale nie jestem zachwycony specjalnie.
W kazdym razie chciałem się przywitać.Siema.Porozglądam się trochę po forum.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
15 years 6 months ago #73872
by ruichi
Replied by ruichi on topic Re: Powitalnia
czas sie zawsze znajdzie
ale witamy witamy

15 years 4 months ago #76443
by manfred
Replied by manfred on topic Re: Powitalnia
Cześć!
Jestem Władek i lubię SWOS-a!
Bardzo chętnie się z kimś zaprzyjaźnie!
Dodaję swoją fotkę,papa!
Jestem Władek i lubię SWOS-a!
Bardzo chętnie się z kimś zaprzyjaźnie!
Dodaję swoją fotkę,papa!
15 years 4 months ago #76446
by dior
Replied by dior on topic Re: Powitalnia
Cześć Władek. Uważam, że bardzo ładnie wyglądasz na tej fotce. Chętnie się z Tobą zaprzyjaźnię. Moje ulubione kolory to czerwony i pomarańczowofioletowy, lubię też chodzić do zoo i oglądać filmy z Jackie Chanem.
Pozdrawiam!
dior
Pozdrawiam!
dior
Time to create page: 0.225 seconds