- Forum
- SUPPORT & DOWNLOADS
- YOUR LANGUAGE
- Polski
- Archiwum
- Nowy prezes polskich rozgrywek Sensible World of Soccer
Nowy prezes polskich rozgrywek Sensible World of Soccer
Jest na kanale zdecydowanie najdłużej, jest znany offline i miał do czynienia z wieloma sprawami dotyczącymi polskiej ligi.
Ja osobiście nie zamierzam startować, po pierwsze nie bardzo mam na to czas a po drugie głównym sensiblowym projektem dla mnie jest Sensi Days, które odbędzie się w 2015 roku w Lubinie.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Loozak jak dla mnie swietny kandydat na vice prezesa - nowy gracz ale juz obeznany w realiach online, z duza iloscia godzin na kanale, co tez jest bardzo wazne. Jak dla mnie doskonale uzupelnienie dla Cinka jesli ten bedzie akurat mial mniej czasu czy zapije

Loozak jak dla mnie swietny kandydat na vice prezesa - nowy gracz ale juz obeznany w realiach online, z duza iloscia godzin na kanale, co tez jest bardzo wazne. Jak dla mnie doskonale uzupelnienie dla Cinka jesli ten bedzie akurat mial mniej czasu czy zapije
Wszystko na temat.
Tak miało być od początku , zresztą pisałem tak ostatnio Cinkowi jak jeszcze nie chciał być prezesem a Spankin zaproponował mnie.
Ogłaszam koniec wyborów.
ps. Cinek dzisiaj zapił tak apropo

zostawię ten temat otwarty do końca stycznia jakby ktoś chciał się jeszcze zgłosić lub wypowiedzieć, a sezon styczniowy będzie przejściowy

zostawię ten temat otwarty do końca stycznia jakby ktoś chciał się jeszcze zgłosić lub wypowiedzieć, a sezon styczniowy będzie przejściowy
To raczej temat do zamknięcia bo już wszystko jasne

Mój głos też idzie na Cinka

- bobbiebobras
-
- Administrator
-
- Thank you received: 0

- Domin Gabryel
-
- Visitor
-

W razie czego cinek ma do pomocy Loozaka, który prowadzi Puchar Polski od kilku miesięcy, a także mnie jeśli zajdzie taka potrzeba

Dziękuję Wam wszystkim za 3 lata fajnej przygody a cinkowi gratuluję i życzę powodzenia

- Forum
- SUPPORT & DOWNLOADS
- YOUR LANGUAGE
- Polski
- Archiwum
- Nowy prezes polskich rozgrywek Sensible World of Soccer