Re: Mistrzostwa Świata - Holandia
Please Log in or Create an account to join the conversation.
dobrze gada.I tak myślę, może by jednak podziękować Psipsiakowi za organizację, wziął na siebie sporo, nie mając praktcznie doświadczenia... Myślałem, coby mu koszulkę polish team z podpisami sprezentować... Co myślicie?
- bobbiebobras
- Administrator
- Thank you received: 0
Jesli chodzi o koszulki to Dior spytaj Primo jak masz jais kontakt czy chce trzeba jeszcze spytac Loba i ... kogos pominalem ?
Koszulka bedzie wygladac tak : z przodu logo to co Dzem wkleil ale przerobione na kolory holenderskie z wpisem Sensible Days Almelo 2012 a po drugiej stronie piersi mysle zeby byl numer i moze byc nick malym drukiem a tylu bez numeru ten wpis co Dzem zapodal We are f***ing Polish SWOS team, we are supporting him
Mozemy zrobic glosowanie czy taka nowa wersja czy po staremu ale sadze ze mozna cos nowego zrobic do wieczora mamy czas jutro to zamowie wiec w czwartek bym odebral
Co do koszulki dla psipsiaka jak najbardziej za moze beda miec na miekscu jakies na zbyciu w firmie t obym wybral w kolorach i co na Niej ? ogolne podziekowania za turniej i Nasze nicki z data ?
pozdro
a narodowy ptak? w sumie nie upieram sie, ale zawsze do tej pory byl, wiec sie upewniam jaka Wasza wola;)
- bobbiebobras
- Administrator
- Thank you received: 0
dlatego Kuba śmiało możesz wskoczyć na moje miejsce.
Jadę! Co nie zmienia faktu, że szkoda, że Cię Gomi tak przyszpilili w robocie :/
Będę w kontakcie z Dzemem co do szczegółów. Chociaż przypuszczam, że przed środkowym tylnim nie będzie ucieczki Ale nie narzekam, wręcz przeciwnie - baaaaardzo się cieszę!
EDIT (z ostatniej chwili): już po telefonie z Dzemem, wszystko pięknie i ładnie
no ja mu przeslalem wytyczne z Twojego komenta - czyli z tylu napis we are... . z przodu z jednej strony ma byc przerobione logo rzeszow offline, wiec projekt tego tez bedzie (dla firmy koszulkowej i tak na pewno moga byc osobne pliki projeku). nick i numer napisales zeby byl z przodu, to firma koszulkowa sama doda zwykla czcionka zgodnie z lista nickow/numerow/rozmiarow.ale z tylu co numer zostaje i nick czy ten napis b ojuz nie wiem