Re: Mistrzostwa Świata - Holandia
- bobbiebobras
- Administrator
- Thank you received: 0
Koszulka bedzie czerwona i wszystkie napisy biale Logo przerobnione z tylu napis a na drugiej piersi numer i login
Jeszcze pozostaje taka opcja ze zamiast numeru loginu dac orzelka a login i numer maly na prawym ramieniu
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- Blazej_Bdg
- Premium Member
- Thank you received: 0
Jeśli uda się te koszulki ogarnąć to dla mnie L-kę, bardzo proszę (rozliczamy się przez konto, czy na miejscu?).
@dior: dzięki za podpowiedź, jest to zdecydowanie jakaś opcja żeby dotrzeć na Sensi. Póki co czekam na decyzję Gomiego, czy się wybiera. Bobbie mówił mi, że dziś do niego zadzwoni i ma mi dać znać co i jak.
Kuba, tylko też nie wiadomo czy będzie miejsce w aucie z niemiec. Są 3 os. pewne, a jeszcze MCT i Foka chcą jechać przez Berlin
xflea.republika.pl/swos/swos_fonts.zip
tylko przypilnuj żeby były pikselowe i żeby ich nie zaokrąglili...
jeżeli będą numery to poproszę 25
rozmiar XL
jeżeli chodzi o psipsiaka to popieram pomysł diora - taką samą jak my będziemy mieli z numerem 1
Kuba, tylko też nie wiadomo czy będzie miejsce w aucie z niemiec. Są 3 os. pewne, a jeszcze MCT i Foka chcą jechać przez Berlin
Udało mi się rzutem na taśmę załapać do samochodu Dzema W każdym razie dzięki Blazej!
Co do koszulek: jeśli chodzi o mnie osobiście, to tak jak już wspomniałem - rozmiar L, xywa i numer chyba oczywiste - Kuba 55.
Co do tego napisu z tyłu... O co chodzi z tym ...and we are supporting him ? Jeśli jest jeszcze czas to można by się zastanowić czy nie zamienić tego na np. ... our glasses [are] full to the brim , albo ... our shots sharp like a laser beam . Co myślicie?
Co do tego napisu z tyłu... O co chodzi z tym ...and we are supporting him ? Jeśli jest jeszcze czas to można by się zastanowić czy nie zamienić tego na np. ... our glasses [are] full to the brim , albo ... our shots sharp like a laser beam . Co myślicie?
www.zombietshirts.pl/index.php?module=pattern ptid=588
no ta czesc ma sens tylko w obecnosci tej lapy co na linku powyzej (dlatego na plecach to dajemy) bo jak sie 10 chlopa ustawi za plecami gracza to moze byc fajny efekt.
jeśli chodzi o zmianę to jak będzie zaakceptowana jakas propozycja to ja nie mam nic przeciwko, ale uprzedzam, ze grafik juz nad tym dziala za free, wiec nie bede mu 2 razy zawracal dupy - decyzja musialaby byc szybka.
no ta czesc ma sens tylko w obecnosci tej lapy co na linku powyzej (dlatego na plecach to dajemy) bo jak sie 10 chlopa ustawi za plecami gracza to moze byc fajny efekt.
w tym konteście też jestem za łapką