Wrocław Open 2012 - 17 listopada
12 years 2 weeks ago #115703
by manfred
Replied by manfred on topic Re: Wrocław Open 2012 - 17 listopada
Ja bym prosił o fotki i filmiki kto ma:) Może być na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
12 years 2 weeks ago #115704
by dzem
Replied by dzem on topic Re: Wrocław Open 2012 - 17 listopada
Wyniki wpisane / Results entered
Amiga: www.sensiblesoccer.de/dev/tournaments/view/3449
PC: www.sensiblesoccer.de/dev/tournaments/view/3447
Dajcie znać jak zobaczycie błędy, zanim ElMichaj SRN potwierdzi.
Amiga: www.sensiblesoccer.de/dev/tournaments/view/3449
PC: www.sensiblesoccer.de/dev/tournaments/view/3447
Dajcie znać jak zobaczycie błędy, zanim ElMichaj SRN potwierdzi.
12 years 2 weeks ago #115705
by xflea
Replied by xflea on topic Re: Wrocław Open 2012 - 17 listopada
cześć Ogóry,
właśnie wyskoczyłem z kieratu... ogólnie ten weekend na wyjazd i imprezę był dla mnie mega niepasujący ze względu na robotę - ale nie żałuję - offline to offline i nie można przegapić. przepraszam Was tylko za swoja postawę bo cały czas lewitowałem i ani specjalnie towarzyski ani grać dobrze nie grałem. przynajmniej tyle że się ocknąłem na chwilę i główny pojedynek ogórów wygrałem... (dior jak przyjedziesz do bb to też Cię zleję)
wielkie dzięki dla wszystkich organizatorów i współgraczy. Foka - może na poważnie Ci się już nie chce grać, ale organizacja jak zwykle na tip top.
a - i jeszcze mam takie spostrzeżenie - dwa offliny w roku co najmniej muszą być
Gomi, Barto - dzięki za wspólną podróż - będę pisał na forum SLSS - musimy kuć żelazo póki gorące i dograć ligę do końca
właśnie wyskoczyłem z kieratu... ogólnie ten weekend na wyjazd i imprezę był dla mnie mega niepasujący ze względu na robotę - ale nie żałuję - offline to offline i nie można przegapić. przepraszam Was tylko za swoja postawę bo cały czas lewitowałem i ani specjalnie towarzyski ani grać dobrze nie grałem. przynajmniej tyle że się ocknąłem na chwilę i główny pojedynek ogórów wygrałem... (dior jak przyjedziesz do bb to też Cię zleję)
wielkie dzięki dla wszystkich organizatorów i współgraczy. Foka - może na poważnie Ci się już nie chce grać, ale organizacja jak zwykle na tip top.
a - i jeszcze mam takie spostrzeżenie - dwa offliny w roku co najmniej muszą być
Gomi, Barto - dzięki za wspólną podróż - będę pisał na forum SLSS - musimy kuć żelazo póki gorące i dograć ligę do końca
12 years 2 weeks ago #115706
by Foka
Replied by Foka on topic Re: Wrocław Open 2012 - 17 listopada
Ale masz na myśli dwa poza MŚ?
12 years 2 weeks ago #115707
by romaneq
Replied by romaneq on topic Re: Wrocław Open 2012 - 17 listopada
nie no turniej miał kilka niedociągnięć
cały czas grałem na zaciętym padzie, joystick znalazłem dopiero przed finałami, piwo chujowe, pogoda słaba, dach otwarty, limit wieku też mi się nie podoba (Błażej niech se robi turnieje w Bydgoszczy)
Turniej wypas ogólnie z zieniorem mieliśmy gruby weekend :D:D
akcja z monitorem mistrz, zresztą warszawka co tu dużo mówić
i Filip dzięki za przyjechanie po mnie i dostarczenie wraz z samochodem na turniej
mogłem coś ugrać na amidze ale Gomi mi chyba pod koniec 3 meczu pada wyjął z portu bo grałem na zaciętym - Gomi mecze wypas cała magia Sensible, niczego nie można być pewnym do końca
ogólnie szacun, nie ma co dużo pisać, czasowo też ok bo już ledwo na oczy patrzyłem
ja myślę, że jeden turniej na rok to wystarczająco
PS
Zieniorowi nic nie zacinało, grał na zaciętych
i mam podziękować warszawce i filipowi za fazę życia
cały czas grałem na zaciętym padzie, joystick znalazłem dopiero przed finałami, piwo chujowe, pogoda słaba, dach otwarty, limit wieku też mi się nie podoba (Błażej niech se robi turnieje w Bydgoszczy)
Turniej wypas ogólnie z zieniorem mieliśmy gruby weekend :D:D
akcja z monitorem mistrz, zresztą warszawka co tu dużo mówić
i Filip dzięki za przyjechanie po mnie i dostarczenie wraz z samochodem na turniej
mogłem coś ugrać na amidze ale Gomi mi chyba pod koniec 3 meczu pada wyjął z portu bo grałem na zaciętym - Gomi mecze wypas cała magia Sensible, niczego nie można być pewnym do końca
ogólnie szacun, nie ma co dużo pisać, czasowo też ok bo już ledwo na oczy patrzyłem
ja myślę, że jeden turniej na rok to wystarczająco
PS
Zieniorowi nic nie zacinało, grał na zaciętych
i mam podziękować warszawce i filipowi za fazę życia
12 years 2 weeks ago #115708
by xflea
Replied by xflea on topic Re: Wrocław Open 2012 - 17 listopada
miło coś innego podłubać dla odmiany
xflea.republika.pl/swos/wroclaw_ogor_jamboree_2012.jpg
do powieszenia nad łóżkiem
@Foka: z sensidays
xflea.republika.pl/swos/wroclaw_ogor_jamboree_2012.jpg
do powieszenia nad łóżkiem
@Foka: z sensidays
12 years 2 weeks ago #115714
by Foka
Replied by Foka on topic Re: Wrocław Open 2012 - 17 listopada
Dobra robota
12 years 2 weeks ago #115715
by dior
Replied by dior on topic Re: Wrocław Open 2012 - 17 listopada
Piękne zdjęcie. Fleja, no patrzę na te wyniki, patrzę na Twoją pozycję w grupie Amigowej i nie mogę po prostu odżałować tego pojedynku ogórów! Klątwa!
12 years 2 weeks ago #115718
by dzem
Replied by dzem on topic Re: Wrocław Open 2012 - 17 listopada
zwariowales. ja jeszcze nie odespalem weekendu, a Ty mi koszmary chcesz zafundowac;Pdo powieszenia nad łóżkiem
12 years 2 weeks ago #115725
by sanek
Replied by sanek on topic Re: Wrocław Open 2012 - 17 listopada
Dzięki panowie za turniej, fajnie się bawiłem, super było was znowu zobaczyć, jak również poznać nowe osoby w naszym gronie.
Podwójne graty dla Blażeja.
Następny przystanek Berlin
Podwójne graty dla Blażeja.
Następny przystanek Berlin
Time to create page: 0.244 seconds